ЈП „Охридски Комуналец“ организира средби со претседателите на урбаните заедници

ЈП „Охридски Комуналец“ оствари средба со претседателите на урбаните заедници: „Стар град“, „Центар“, „Кошишта“, „Билјанини извори“, „Горна Влашка маала“, „Воска“,

повеќе...

СДСМ: Скрческа одлучи да замине во пензија во екот на туристичката сезона

ОО на СДСМ Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Во екот на туристичката сезона, досегашната директорка на јавното

повеќе...