Одржан Централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Мешеишта

Вечерва во Домот на културата во Мешеишта се одржа Централен митинг на Кандидатот за Градоначалник Игор Трајкоски, носителот на советничката листа

повеќе...

Централен митинг во Мешеишта на кандидатот за градоначалник Трајкоски и кандидатите за советници

Утревечер ќе се одржи Централен митинг на Кандидатот за Градоначалник Игор Трајкоски, носителот на советничката листа Моника Мацеска и кандидатите за

повеќе...

Промоција на кандидатот за градоначалник од СДСМ за Дебрца Зоран Ногачески во Мешеишта

Вечерва во преполната сала од Домот на културата во Мешеишта, своја промоција имаше кандидатот за градоначалник на општина Дебрца од

повеќе...

Празникот Илинден одбележан во манастирот „Св. пророк Илија“ – Мешеишта

Големиот македонски празник Илинден, денес се одбележа и во манастирот „Св. пророк Илија“ во с. Мешеишта, општина Дебрца. Голем број

повеќе...

За прв пат одржана манифестацијата „Ноќ на виното” во Мешеишта

На спортскиот полигон во селото Мешеишта синоќа за првпат се одржа манифестацијата „Ноќ на виното“, организарана од страна на Здружението за промоција на

повеќе...

Прво издание на манифестацијата „Ноќ на Виното” во Мешеишта

Здружението за промоција на Вино Редеш – Мешеишта, во рамките на своите активности годинава за прв пат ќе ја организира

повеќе...

Илинден одбележан во манастирот „Св. пророк Илија“ – Мешеишта

Големиот македонски празник Илинден, денес се одбележа и во манастирот „Св. пророк Илија“ во с. Мешеишта, општина Дебрца. Голем број верници палеа

повеќе...