Младиот охридски музичар Христијан со нова печалбарска песна

Mладиот и талентиран охриѓанец Христијан Стојоски сними нова песна „Душа се кине не оди сине“. Христијан минатата година ја промовира неговата прва

повеќе...

Една, сепак, успешна приказна на македонска ѕвезда во Ѕвездите на Гранд

Во последно време македонската јавност, особено онаа музичката, е преокупирана со учество на македонски таленти и ѕвезди на разни музички

повеќе...