Просечната нето плата во септември изнесувала 22.191 денари

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во септември 2016 година, во

повеќе...

ДЗС: Просечната плата во август изнесувала 22 294 денари

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во август 2016 година, во

повеќе...