СДСМ: Добро е што во ДПМНЕ во Охрид веќе сфатиле дека Јован Стојаноски ќе биде следниот градоначалник

ОО на СДСМ Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Добро е што во ДПМНЕ во Охрид веќе сфатиле

повеќе...

Стојаноски: Јавните претпријатија повеќе нема да бидат загубари, туку ќе прераснат во високодоходовни субјекти

Нашата мисија е да бидеме достапни, отворени за сите граѓани и транспарентни. Создаваме општина која ќе биде услужна и ќе

повеќе...

Ногачески: Трајкоски времето на твоите лаги и владеење заврши

Кандидатот за градоначалник на општина Дебрца, Зоран Ногачески, од Коалицијата „Живот во Македонија за сите”, предводена од СДСМ, денес испрати реакција

повеќе...

Ставрески: Ги подобруваме условите за развој на спортот во Охрид, работењето на клубовите и развој на спортскиот туризам

Основниот услов за спроведување на активности од областа на спортот, физичкото воспитување и рекреација, е постоењето на доволен број спортски

повеќе...

Ногачески: Трајкоски мојот образ е чист, ај погледни си го твојот!

Кандидатот за Градоначалник на општина Дебрца, Зоран Ногачески, испрати реакција до медиумите во која стои: „Трајкоски мојот образ е чист,

повеќе...

СДСМ: Трајкоски четири години се замислуваше дека е соцреалистички лидер на Дебрца

ОО СДСМ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Трајкоски четири години по ред милуваше на новогодишните календари, скапо

повеќе...