Комеморативна седница во чест и спомен на Проф. Зоран Бачев

Во чест и спомен на Професор Зоран Бачев денес во Централната зграда на ОУ „Братство Единство“ се одржа Комеморативна седница. „Горди

повеќе...

Спасески: Позитивни извештаи кои покажуваат успешен четиригодишен мандат

Денешната шеесет и деветта седница на Советот на Општина Охрид, помина во знакот на усвојување на годишните извештаи на јавните

повеќе...