Семафорите на булеварот „Св.Наум Охридски“ се тип-топ

По објавата на WebOhrid: Дали ќе издржат семафорите на булеварот „Св.Наум Охридски“!?  надлежните ја санираа информативната табла. Се очекува наскоро семафорите

повеќе...

Поставени семафорите кај Рача, се чека нивно вклучување

Иако патиштата се далеку од готови, семафорите од вечерва „висат“ на крстосницата кај Рача, на Булеварот „Св.Наум Охридски“. Како искуство од

повеќе...

Отворен четириесет и шести по ред детски семафор

Државни натпревари „Детски семафор 2014“ и „Сообраќајно-техничка култура на младите“ се одржуваат денеска во ОУ Војдан Чернодрински во скопската наслеба

повеќе...