ОСБСП Охрид со апел до возачите за внимателно, дисциплинирано, совесно и одговорно учество во сообраќајот

Пред нас се стоте најцрни и најкритични денови кога е во прашање безбедноста во сообраќајот. Со цел зголемување и унапредување

повеќе...

Општинскиот совет за безбедност со апел за одговорно учество во сообраќајот

Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата упатува апел до сите учесници во сообраќајот за внимателно, дисциплинирано, совесно и

повеќе...

СВР Охрид со безбедносни мерки за Водици

Со цел безбедно и непречено одвивање на манифестациите по повод верскиот празник Богојавление-Водици, Секторот за внатрешни работи Охрид ги презема

повеќе...

Општинскиот совет за безбедност на патиштата со апел за одговорно учество во сообраќајот за празниците

Со цел зголемување и унапредување на безбедноста на сообраќајот на патиштата во Охрид, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници,

повеќе...

Најмладите од градинката „Јасна Ристеска“ испратија новогодишни пораки за безбеден сообраќај

Со денешната активност „Новогодишни пораки за безбеден сообраќај“, општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата на град Охрид, ја

повеќе...