Трет годишен состанок на Дијалогoт на Југоисточна Европа за Управување со интернетот

Министерката за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска на 25 мај (четврток), ќе се обрати на отворањето на третиот

повеќе...

Одржан состанок во рамки на проектот „Учество на младите во процесот на донесување на одлуки“

Денес во просториите на Агенцијата за млади и спорт се одржа првиот состанок со претседателите на локални младински совети во

повеќе...

Градоначалникот Бакрачески ќе учествува на глобалниот состанок на градовите со езера

Градоначалникот нa Охрид, Никола Бакрачески ќе учествува на Третиот глобален состанок на официјалните делегации на членките на Европската мрежа на

повеќе...

Општините од Југозападниот регион со заедничко решение за проблемот со кучињата скитници

Градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески во  Струга присуствуваше на координативниот состанок што го организира Центарот за развој на југозападниот плански

повеќе...

Започнува имплементационата фаза на Проектот за прекугранично управување со Дримскиот басен

Во среда, 16-ти декември со организирање на Почетниот состанок во Тирана, започнува имплементационата фаза на Проектот за прекугранично управување со

повеќе...