Македонија се искачи на 85 место на ФИФА рејтинг листата

Македонската репрезентација забележа нов скок на ФИФА рејтинг листата. Според најновата листа, Македонија се наоѓа на 85 место, благодарение на нерешениот

повеќе...

Намален бројот на сообраќајни незгоди во Охрид

Воспоставување стабилен режим во сообраќајот за време на летната туристичка сезона, беше една од главните мерки и заложби на полициската

повеќе...

Македонија се искачи на 103 место на ФИФА рејтинг листата

Македонската репрезентација забележа скок на ФИФА рејтинг листата. Според најновата листа, Македонија се наоѓа на 103 место, благодарение на победата

повеќе...

Македонија на 135 место на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа пад од -1 место и сега се наоѓа на 135 место од ФИФА рејтинг листата. Промени

повеќе...

Скок од две места за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Според најновата ФИФА рејтинг листа Македонија забележа скок од +2 места и сега се наоѓа на 134 место. Овој напредок

повеќе...

СДСМ: Општина Дебрца со најнетранспарентен буџетски процес

Општинската организација на СДСМ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Центарот за економски анализи (http://cea.org.mk) деновиве ги објави

повеќе...

Голем скок за Македонија на ФИФА рејтинг листата

Благодарение на двете победи од по 3:0, едната против Лихтенштајн во квалификациите за Светско првенство, а другата на пријателскиот натпревар

повеќе...