Потпишана спогодба за заштита на посетители помеѓу Националните бироа за осигурување на Македонија и Словенија

Спогодбата за заштита на посетители, која денес беше потпишана во Скопје, меѓу Националното биро за осигурување на Македонија и Националното биро за

повеќе...

Статичните велосипеди во Холандскиот парк долго време не се во функција

Статичните велосипеди во Холандскиот парк подолго време не се во функција. Недостасуваат педали на секој од нив, а недостасува и

повеќе...

Во Велгошти ќе се врши проценка на штети на земјоделските насади од невремето

Поради настанатите штети на земјоделските насади од невремето, Комисијата за проценка на штети, денес во 11 часот ќе врши увид

повеќе...

Општина Охрид ќе помогне во реконструкцијата на опожарената куќа

Градоначалникот Никола Бакрачески, денеска го посети семејството на Музафер Садик, чија куќа, што се наоѓа на улицата „Даме Груев“, вчера

повеќе...

СДСМ Дебрца: Земјоделците од Дебрца 4 години го чекаат одобреното обештетување од природната непогода во 2010

Општинската организација на СДСМ Дебрца, денес испрати соопштение до медиумите, во кое стои: „На ден 19.06.2010 година подрачјето на општина

повеќе...