Македонски стрип автори учествуваа на 19та Балканска смотра на млади стрип автори во Лесковац

Во текот на минатиот викенд од 30.06-02.07 во Лесковац, Р. Србија, се одржа деветнаесеттата по ред „Балканска смотра на млади

повеќе...

Вечерва ќе се промовира стрипот „Витези од соседството“

Вечерва ќе биде промовирана графичката новела „Витези од соседството“ на сценаристот Јордан Коцевски и илустраторот Дарко Богданов. Промоцијата ќе се одржи

повеќе...