Комуналец од Кичево изведува градежни активности на тротоарите во Охрид

Во шпицот на летната туристичка сезона, надлежните работат на тротоарот на булеварот „Туристичка“, на потегот од улицата „Јане Сандански“ до

повеќе...

Реконструкција на тротоарите и замена на дрворедот на бул. „Туристичка“ од кружниот тек со ул. „Стив Наумов“ до кружен тек со ул. „Бистрица“

Општина Охрид отпочна со реализација на првата фаза од реконструкцијата на тротоарите на бул. „Туристичка“. Активностите се предвидени во програмата

повеќе...

Се уредуваат тротоарите покрај Кејот

Екипи на јавното претријатие „Нискоградба“ од денес започнаа со уредувањето на тротоарите покрај градскиот Кеј. Стручните служби со механизација го

повеќе...