Велосипедска тура „Западна Магистрала“ по повод 8 Септември

Сојузот на спортови на Скопје, по повод денот на осамостојување на Република Македонија – 8 Септември, ја организира традиционалната велосипедска

повеќе...

Статичните велосипеди во Холандскиот парк долго време не се во функција

Статичните велосипеди во Холандскиот парк подолго време не се во функција. Недостасуваат педали на секој од нив, а недостасува и

повеќе...

Стартува велосипедската полициска патрола во Охрид

Од денеска, СВР Охрид, во своето редовно полициско работење ја ангажира велосипедската полициска патрола. Патролата има тројца полицајци-велосипедисти кои активно

повеќе...

Претседателите на Светската и Европската велосипедска асоцијација во куќата на спортот

Доцна попладнево, во просториите на Агенцијата за млади и спорт, директорот Марјан Спасески оствари средба со висока делегација на меѓународните

повеќе...