Во Охрид отворена најголемата игротека во Западна Македонија

Вчера (20.09.2017) во Охрид свечено беше отворена игротеката „Вања“, најголемата игротека во Западна Македонија. „Игротеката распростанета на 700 м² и

повеќе...

Најмладите од ЈОУДГ „Јасна Ристеска“ ја дочекаа пролетта

Традиционално на градскиот плоштад во Охрид се организираше детска забава по повод доаѓањето на пролетта. На манифестацијата учествуваа дечиња од

повеќе...

Започна Новогодишната забава на градскиот плоштад во Охрид

Започна Новогодишната забава на градскиот плоштад Св.Климент Охридски. Предновогодишниот хепенинг започнa попладнево со настап на ди-џеј Аце. Вечерва од 22:00 до

повеќе...

Предновогодишен настап на учениците од ОУ „Христо Узунов“

Во рамки на предновогодишните празнувања кои започнаа на 20ти декември на градскиот плоштад Св. Климент Охридски, денеска со културно-уметничка програма

повеќе...

Продолжува предновогодишната забава на плоштадот во Охрид

На Градскиот плоштад и денеска продолжи реализацијата на дванаесетдневната предновогодишна програма што ја организира Општина Охрид. Денес настапија учениците од ОУ „Св.

повеќе...