Отслужена утрена со канон и литургија за опасност од земјотрес во црквата Св.Никола

По повод серијата земјотреси кои го зафатија охридскиот регион, денес во црквата Св. Никола, Долна Влашка Маала беше отслужена утрена

повеќе...

Утре во црквата Св.Никола ќе се служи света божествена литургија против земјотресение

По повод серијата земјотреси кои го зафатија охридскиот регион, утре, 9ти јули (недела), во црквата Св. Никола, Долна Влашка Маала

повеќе...