Утре ќе биде оневозможено движење на возила по улицата „Коста Абраш“

Јавното претпријатие „Нискоградба“ – Охрид ги известува граѓаните дека, утре (петок 14-ти март) заради изведување градежни активности – реконструкција на дел од улицата „Коста Абраш“,  ќе биде оневозможено движењето на возила на потегот од  месноста Сараиште до Градското Пристаниште.