Ревија на руски филмови во Центарот за култура

Во Центарот за култура „Григор Прличев“ Охрид, во соработка со Кинотека на Македонија, Филмски Фонд на Македонија, Министерство за култура на Р. Македонија и Амбасада на Руска Федерација во Р. Македонија ќе се прикажуваат ревија на руски филмови.

Ревијата на руски филмски филмови ќе се прикажува на 28-ми мај (четврток) и 29-ти мај(петок).

Влезот е слободен !