Стружанец прободен со нож

Вчера околу 20,40 часот во Медицински Центар-Струга Оддел Хирургија, бил донесен Д.Л.(1936) од Струга, со повреди во пределот на левата страна на вратот (посекотини) нанесени од остар предмет.

Од преземените мерки постојат сомненање дека сторител е Р.Ф.(50) од с.Долна Белица-Струга. Истиот е приведен во Полициската Станица Струга и по целосно расистување на случајот ќе му биде поднесена содветна пријава.