Втората машка кошаркарска лига ќе добие нов распоред на натпревари

Поради откажување на екипите на КК „Гоце Делчев“ и КК „Борец Баскет“, Здружението на клубови од втора лига мажи свика седница на која ќе биде направен нов распоред на натпревари за сезоната 2015/2016.

→ СЕДНИЦА ←

Седницата ќе се одржи утре (15 октомври) со почеток во 13:00 часот во просториите на МКФ во Скопје.

WebOhrid