Во понеделник прекин во сообраќајот на патот Охрид – Кичево

На 21-ви декември (понеделник) на патниот правец А2 Кичево – Охрид, поточно кај Пресека – с.Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање) во периодот од 12:30 – 14:30 часот сообраќајот ќе биде во прекин околу 15 минути, информираат од АМСМ.