Ученичка од ОУ „Григор Прличев“ освои прво место на Државниот напревар по англиски јазик

Ученичката Емилија Николовска V 1 одделение од ОУ „Григор Прличев“, под менторство на наставничката по англиски јазик Марина Колеска Наумова, го освои I место на Државниот напревар по англиски јазик.

Натпреварот се одржа на 7ми мај во ОУ „Лазо Ангелоски“ -Скопје.

natprevar