Прекин на сообраќајот на патот Охрид – Кичево

Од АМСМ информираат дека утре поради изведување градежни работи на пат (минирање), сообраќајот на патниот правец Кичево – Охрид кај Пресека ќе биде во прекин од 14 до 16ч. во времетраење од 15 до 20 минути.