Полицијата трага по 31-годишна жена од Дебарско

На 19ти септември околу 16:30 часот од домот во непознат правец се одалечила В.М. (31) од с.Могорче–дебарско.

СВР-Охрид презема мерки за пронаоѓање на лицето.