Новогодишно обраќање на градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески

Градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески во Новогодишното видео обраќање упати искрени честитки до граѓаните на Општина Охрид со желби за многу здравје, бериќет и просперитет во Новата 2017 година.