Забрана за движење на тешки товарни возила на Пресека

Рано утрово во 05:30 часот на патниот правец Кичево-Охрид на планинскиот превој „Пресека“ и обратно поради обилни врнежи од снег и подмрзнување на коловозот, воведена е забрана за движење на ТМВ.