Утре ќе има прекин во сообраќајот на патот Охрид -Кичево

Од АМСМ информираат дека утре, 22.02.2017 (среда) на патниот правец А2 Кичево – Охрид, после планинскиот премин Пресека кај с. Врбјани, поради изведување работи на пат (минирање).

Сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 13:00 – 16:00 часот околу 15 – 20 минути.