Приведен албански државјанин на ГП Ќафасан

На 25.03.2017 година во 13.35 часот на ГП „Ќафасан“, при пасошка контрола, било констатирано дека лицето Б.А. (30) од Р.Албанија евидира со мерка „Апси“. Истиот е приведен и во 18.00 часот, со Потврда за предавање лице, е предаден на полициски службеници од ПС Струга за понатамошна постапка.