Охрид домаќин на ракометниот Фајнл Фор турнир за кадетки

Завршниот ракометен турнир во Кадетска женска конкуренција (генерација 2000 и помали) ќе се одржи во салата „Билјанини Извори“ во Охрид во недела, 2 април 2017 година. Организатор на Фајнл Фор турнирот е екипата на Лихнид 2012.

Распоред на натпревари (02.04.2017):

(Полуфинале, 11:00) Металург – Лихнид 2012

(Полуфинале, 12:45) Куманово – Вардар СЦЈС

(Натпревар за 3 место, 18:00)

(Финале, 19:45)