Ученици од ОУТУ „Ванчо Питошески“ во посета на ФОН Универзитетот во Струга

Во просториите на ФОН Универзитет во Струга, учениците од ОУТУ „Ванчо Питошески“ – Охрид учествуваа на настанот Book Swap (Размена на книги) и Промоција на две книги од студентки на ФОН.

Исто така се информираа за факултетите и условите за студирање кој ги нуди ФОН Универзитет-Струга.

This slideshow requires JavaScript.