Проектот театарска претстава „Зелена планета“ претставен во Охрид

Проектот театарска претстава „Зелена планета“ поддржан од Пакомак, Пивара Скопје / Холандска Амбасада и Нула Отпад беше претставен и во Охрид. Се дружеа со дечињата од трето и четврто одделение од ОУ„Григор Прличев“ Охрид и другите училишта од Општина Охрид.

Целта на проектот е едукација на младите за начинот и придобивките од рециклирањето и правилниот третман на отпадот. 

WebOhrid