Се расчистува магистралниот пат до Подмоље

Дел од екипите на ЈП „Охридски Комуналец” денес од раните утрински часови спроведоа акција за расчистување на магистралниот пат, на потегот од излезот на градот (кај петљата), се до с. Подмоље.

Ангажирани беа 4-ца работници и беа собрани големи количини на разновиден комунален отпад.