Комуналец од Кичево изведува градежни активности на тротоарите во Охрид

Во шпицот на летната туристичка сезона, надлежните работат на тротоарот на булеварот „Туристичка“, на потегот од улицата „Јане Сандански“ до улицата „АСНОМ“.

Охриѓани се изненадени од тоа што градежните активности ги изведува ЈKП „Комуналец“ од Кичево.

WebOhrid