Фризерско козметички салон „Betty Boop“

Фризерско козметичкиот салон „Betty Boop“ се наоѓа во Охрид, на Булевар Туристичка 8/2, позади Кам Маркет. Покрај сите видови фризерски услуги, салонот нуди и козметички услуги како што се третмани на лице, депилации, парафин, средување веѓи, шминкање, надградба на нокти и тоа по најповолни цени во градот.  Фризерско козметичкиот салон „Betty Boop“ се издвојува од останатите. Проверете зошто! телефони за контакт: 078 264 334 (Наташа) и 072 565 102 (Благица) e-mail:  blagica_83@hotmail.com www.facebook.com/FRIZERSKO-KOZMETICKI-SALON-BETTY-BOOP

повеќе...