Охриѓанецот Климент Махоски е еден од најдобрите дипломирани студенти на УКИМ

На денешната свеченост ректорот на универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ додели награди и пофалници на најдобрите дипломирани студенти.

Меѓу наградените е и нашиот сограѓанин Климент Махоски кој дипломираше на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство со средна оцена 10,00.