Стрелец / Sagittarius

strelec

Стрелец / Sagittarius

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 29 октомври до 5 ноември)

Работа: На работа ќе се случат повеќе промени, но Вие нема да сте засегнати. Оние кои што Ве поддржувале би можело да бидат индиферентни кон Вас, додека пак поддршка ќе Ви дадат оние кои биле против Вас. Ќе добиете понуда за средба со лице кое ќе Ви понуди заедничка работа.

Љубов: Во текот на оваа недела ќе сакате да се видите со нов познаник, но само доколку тоа остане тајно. Внимавајте, сепак врската треба да остане на прво место.

Здравје: Добро се чувствувате.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi