Јарец / Capricorn

jarec

Јарец / Capricorn

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 29 октомври до 5 ноември)

Работа: Постои разлика помеѓу Вашите деловни планови и реалноста. Освен тоа, правите и пропусти во процена на лицата со кои што соработувате.

Љубов: Следуваат нови, важни случки во Вашиот емотивен живот. Потребно е да се консултирате со некој во кого што имате доверба.

Здравје: Мали стомачни тегоби.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi