Скорпија / Scorpio

skorpija

Скорпија / Scorpio

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 29 октомври до 5 ноември)

Работа: Можно е започнување на нова работа или ќе посакате да испробате нешто за што долго размислувате. Оние кои не се вработени конечно ќе го решат тој проблем со посредување од лице кое е блиско на Вашето семејство. Ќе успеете да наплатите долг од минатото.

Љубов: Слободните припадници ќе бидат во прилика да започнат врска со лице кое го познаваат преку работа, но би требало да бидете многу внимателни, бидејќи емоциите може да исчезнат за брзо време.

Здравје: Несоница.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi