Водолија / Aquarius

vodolija

Водолија / Aquarius

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 29 октомври до 5 ноември)

Работа: Во текот на оваа недела ќе бидете многу активни, а на крајот од неделата ќе дојде до важни промени во работата. Не грижете се, работите се случуваат во Ваша корист.

Љубов: Преокупирани сте со работата и воопшто не размислувате за љубов. Оние кои што се во врска не би требало да ја оптеретуваат врската со деловните грижи. Слободните не ги гледаат сигналите кои некој им ги испраќа.

Здравје: Добро се чувствувате.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi