Оваа недела граѓаните да го избегнуваат кружниот тек кај Охридска банка

Поради градежни зафати – асфалтирање, на кружниот тек на пресекот на Булевар Туристичка со ул. Македонски Просветители, сообраќајот на овој потег е отежнат.

Се молат граѓаните да го избегнуваат овој потег. Планирано е градежните зафати да траат до крајот на оваа недела.