Депонија никна близу Конгресниот Центар

Несовесни граѓани неуредно депонираa отпад кај Конгресниот Центар во Охрид, с.Коњско, кој е лоциран на една од најатрактивните локации на крајбрежјето на Охридското Езеро. Како што може да се види од фотографиите кои ни ги испрати наш читател, отпадот е расфрлан на сите страни, само не во контејнерите.

повеќе...