За Божиќ бесплатен паркинг во Охрид

По повод големиот христијански празник Божиќ, ЈП „Билјанини извори“ донесе одлука користењето на јавниот градски паркинг да биде бесплатно.

Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ им посакува на сите граѓани од православна вероисповед добро здравје, успех во работата и благосостојба.