Еуросупер БС-98 поскапува за половина денар

Имајќи ги во предвид цените на суровата нафта на светските пазари, регулаторната комисија за енергетика денес одлучи цените на горивата освен цената на Еуросупер БС – 98, да останат непроменети.

Еуросупер БС- 98 од ноќеска на полноќ ќе поскапи за половина денар, односно ќе се продава за цена од 80 денари на литар.