Велигденска честитка на ОК на ВМРО-НП Охрид

По повод најголемиот христијански празник, ВМРО – Народна партија од Охрид на сите православни христијани им го честита Воскресението Христово со желби во секој дом да има здравје, љубов, среќа, радост, мир и бериќет.

На многаја лета!