Трет годишен состанок на Дијалогoт на Југоисточна Европа за Управување со интернетот

Министерката за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска на 25 мај (четврток), ќе се обрати на отворањето на третиот годишен состанок на Дијалогoт на Југоисточна Европа за Управување со интернетот (SEEDIG -South Eastern European Dialogue on Internet Governance), кој ќе се одржи во хотел „Метропол” во Охрид, Република Македонија со почеток во 9 часот.