Разладување со отворена врата при возење

Жешкото време и високата температура се непријатни и за возачите и за патниците кои се превезуваат.

Возачите кои имаат понови автомобили не може да замислат возење без клима, а оние со стари автомобили кои немаат клима мораат да бараат начин за разладување, возат со отворени прозорци, па дури и врати.

WebOhrid