АВ Охрид со победа ја започна новата сезона

Екипата на АВ Охрид со победа ја започна новата натпреварувачка сезона 2017/2018.

Во првото коло од Првата македонска кошаркарска лига, АВ Охрид гостуваше во Струмица, каде успеа да победи со резултат 76-90 (15-24, 29-24, 15-25 и 17-17).

WebOhrid