Изгубениот Спајдермен пронајден во шумите во Дебрца

Поминаа нешто повеќе од 4 години откако Спајдермен леташе над Охрид, пред да биде пронајден во шумите во Дебрца. Кој би рекол дека токму тој Спајдермен еден ден ќе биде пронајден и тоа како виси на дрвјата.

Станува збор за потполно идентичен балон во форма на Спајдермен како оној кој леташе над Охрид во 2013 година.

WebOhrid