Фризерско козметички салон „Betty Boop“

Фризерско козметичкиот салон „Betty Boop“ се наоѓа во Охрид, на Булевар Туристичка 8/2, позади Кам Маркет. Покрај сите видови фризерски услуги, салонот нуди и козметички услуги како што се третмани на лице, депилации, парафин, средување веѓи, шминкање, надградба на нокти и тоа по најповолни цени во градот.  Фризерско козметичкиот салон „Betty Boop“ се издвојува од останатите. Проверете зошто! телефони за контакт: 078 264 334 (Наташа) и 072 565 102 (Благица) e-mail:  blagica_83@hotmail.com www.facebook.com/FRIZERSKO-KOZMETICKI-SALON-BETTY-BOOP

повеќе...

Дваесет години успешна работа на салонот за мебел „Гир-Риг“

Салонот за мебел Гир-Риг деновиве полни 20 години од основањето, во кои успешно опстојува на пазарот во Охрид, а последниве години и во Битола и Кичево. Компанијата Гир-Риг е основана во 1994 година и започна со работа во салон од само 80 м2, за во 2004 година да се префрли во сопствени простории на преку 2500м2. Во 2009 година го отворивме и салонот во Битола кој за само две години беше прогласен за најпопуларен салон за мебел на територијата на Битола каде што компанијата денес поседува сопствен модерен салон на…

повеќе...