Се продава Трговскиот центар „Цома Мол“ – Струга

Се продава Трговскиот центар „Цома Мол“ – Струга.

6 спратови со лифт и ескалатор, 3836 метри квадратни објект и 508 м² двор.

За информации јавете се кај Меџит Цома.

Телефон: 070 232 876

email: info@coma-mall.com

web: www.coma-mall.com

ComaMall